Bankhoezen

Update (18 februari): we zijn op dit moment erg druk en kunnen helaas niet iedereen helpen met zijn bankhoes.

Bankhoesverven en wassen
Wij bij ververij Smit kunnen bankhoezen wassen, ontkleuren en verven in een kleur naar keuze. Geef uw bank een 2de leven!

Bankhoezen kunnen geverfd worden voor iedereen in Nederland, België en Duitsland. Je kan de bankhoes brengen naar de ververij of versturen. Voor het versturen van de bankhoes wordt €20,- in rekening gebracht. Uw bankhoes is dan ook uiteraard verzekerd.

Voor zakelijk en particulieren staan we open om u te helpen! Stuur ons een mailtje naar bankhoes@ververij.nl. Zie onze contact pagina.

De prijs van het wassen, ontkleuren en verven van de bankhoes ligt aan de grootte van de bankhoes zelf en de kleur die gewenst is.
Stuur daarom dus altijd foto’s als je een offerte aanvraagt. Het ‘direct’ verven (zonder andere voorbehandelingen) van een bankhoes kost gemiddeld 350,- ex. BTW. 

Voor verdere vragen over de prijs en het verven kun je kijken bij onze ‘Veelgestelde Vragen’ pagina.

Let op! Niet iedere bankhoes reageert zoals verwacht op het verven, daardoor kunnen wie niet garanderen dat de kleur uitkomt als u wilt. Wij zijn daar ook dus niet verantwoordelijk voor en u houdt daar zelf risico mee. Verder loopt u zelf ook risico over eventuele schade aan uw bankhoes.