Bankhoezen

Bankhoesverven en wassen
Wij bij ververij Smit kunnen bankhoezen wassen, ontkleuren en verven in een kleur naar keuze. Geef uw bank een 2de leven!

Bankhoezen kunnen geverfd worden voor iedereen in Nederland, België en Duitsland. Je kan de bankhoes brengen naar de ververij of versturen. Voor het versturen van de bankhoes wordt €20,- in rekening gebracht. Uw bankhoes is dan ook uiteraard verzekerd.

Voor zakelijk en particulieren staan we open om u te helpen! Stuur ons een mailtje naar info@ververij.nl. Zie onze contact pagina.

De prijs van het wassen, ontkleuren en verven van de bankhoes ligt aan de grootte van de bankhoes zelf en de kleur die gewenst is.
Stuur daarom dus altijd foto’s als je een offerte aanvraagt. In principe gaat het per verfbad en dat kost 250,- ex. BTW.  

Let op! Niet iedere bankhoes reageert zoals verwacht op het verven, daardoor kunnen wie niet garanderen dat de kleur uitkomt als u wilt. Wij zijn daar ook dus niet verantwoordelijk voor en u houdt daar zelf risico mee. Verder loopt u zelf ook risico over eventuele schade aan uw bankhoes.